Талановитим Миколаївським школярам вручили стипендії.

Почесні дипломи та грошові премії отримали 49 юнаків та дівчат, переможців Міжнародної олімпіади з математики у Таїланді, ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу Малої академії наук України, Всеукраїнської олімпіади з математики серед учнів 5-х – 7-х класів, Всеукраїнського турніру юних істориків. При цьому 7 учнів вибороли перемоги на декількох змаганнях!

Серед нагородженних було і двоє учнів нашої школи – Колесник Злата, учениця 10-Б класу, яка посіла ІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді з німецької мови та Бабич Вероніка, учениця 11-Б класу, яка вдруге підтвердила статус переможця на Всеукраїнській олімпіаді з російської мови.

Супроводжувал дівчат на нагородження директор школи Ільїн Олексій Олексійович. на зустрічі з мером було сказано багато теплих слів на адресу талановитої молоді Миколаївщини. Але за кожним з них стоїть величезний труд вчителів. Тому ми ще раз висловлюємо подяку Фроловій Ользі Миколаївні, Чернюк Альоні Валеріївні за підготовку до олімпіади,  а також Олексію Олексійовичу за всесторонню підтримку на всіх етепах участі в олімпіадах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *