Свято “За честь школи” відбулося!

Свято інтелекту, таланту, творчості відбулося сьогодні, 26 лютого, у Миколаївській загальноосвітній школі №19. «За честь школи» – добра традиція для шкільної родини, головними героями якої стали 38 талановитих та обдарованих учнів нашого закладу, які вибороли 59 призових місць у ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з усіх предметів. Цей день став святом і для тих , хто завдяки наполегливій праці не один раз піднімався на п`єдестал пошани, і для тих, хто подолав цю сходинку вперше і для вчителів, які допомогли своїм вихованцям дійти до омріяного Олімпу.
Але школа пишається не тільки освіченою молоддю, є серед наших учнів і талановиті спортсмени, вокалісти, танцюристи, фотографи. Тому у святковій атмосфері, яку створили колективи “Аліски”, “Пірует”, Анастасія Воронцова, спортивна школа №1, ми вітали не лише переможців предметних олімпіад, а й юні таланти. Школа пишається своїми талановитими креативними учнями, підтримує кожного, дає можливість розвиватися і втілювати в життя найсміливіші починання.
На святі були присутні почесні гості: Мороз Ірина Олексіївна – заступник голови адміністрації Інгульського району та депутати міської ради: Дюмин Анатолій Григорович, Концевий Ігор Олександрович, Карцев В`ячеслав Миколайович та Грозов Артем Анатолійович. Вони зазначили, що з такими дітьми наше місто, наша країна будуть завжди йти в ногу з часом та розвиватися. Талановиті діти – майбутнє нашої країни!
На святі працювали фотокореспонденти 19-TV. Насолоджуйтесь світлинами.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *