1545

❗️ За даними світового огляду впливу пандемії коронавірусу на дітей в онлайн в період карантину діти стали проводити на 80% більше часу онлайн. Разом із цим підвищились звернення щодо випадків булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій. Сексуальна експлуатація дітей в Інтернеті збільшилась вдвічі.
👉 Для підтримки батьків та дітей щодо питань безпеки в Інтернеті працює урядова консультаційна лінія 1545 (далі обрати 3). Фахівці лінії надають кваліфіковані консультації, а також підвищують рівень обізнаності дітей, батьків, фахівців, що працюють в контакті з дітьми. Здійснювати дзвінки на лінію можна цілодобово, безкоштовно і анонімно.
✅ Лінія створена Урядовим контактним центром в партнерстві з освітнім проєктом #stop_sexтинг та за підтримки телеком-оператора «Датагруп» спільно з Патронатною службою Віце-прем’єр міністра-міністра цифрової трансформації України, Міністерством соціальної політики України, Міністерством внутрішніх справ України та Уповноваженим президента України з прав дитини та World Childhood Foundation.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *