Школа гостинно приймала І. Я. Щупака

І Я. Щупак, кандидат історичних наук, директор Українського інституту вивчення Голокосту “Ткума”, Музею “Пам’ять єврейського народу і Голокост в Україні”, учитель-методист і автор багатьох шкільних підручників разом зі своїми науковими співробітниками Піскарьов Іриною Олександрівною, Базилевським Владиславом Павловичем, Селютіної Тетяною Марківною провели три плідних, напружених дня в навчальних закладах нашого міста.

22 березня 2017 року в МЗОШ №19 вчителі міста зустрілися з І.Я. Щупаком під час презентації нового підручника для 9 класу з всесвітньої історії. Також зустріч для вчителів області була організована в МОІППО.

24 березня І. Я. Щупак вдруге відвідав нашу школу, де провів зустріч з учнями 9-11 класів і в 9-А урок апробацію нового підручника. Піскарьова І.О. в для учнів 6-х класів провела динамічні “Уроки толерантності” такі актуальні в наш час. Дітям і колегам дуже сподобався урок і пробний підручник.

Така зустріч відбулася завдяки тісному співробітництву нашого вчителя Ірини Олександрівни Селіванової-Зеркаль, кандидата історичних наук, вчителя історії та права з Ігорем Яковичем та інститутом «Ткума» вцілому.

Ірина Олександрівна: «Я рада, що в новому навчальному році зможу читати курс “Історія Голокосту”, програму якого розробив Ігор Якович, для 10-х класів і нам подарували повний комплект підручників».

І.Я.Щупак дав інтерв’ю для телебачення школи № 19. Переглянути його можна традиційно новинах шкільного телебачення.

Фото:
Ткума 22.03.17-24.03.2017
Відео:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *