Підcумовуючи

Ось і закінчився цей навчальний рік в умовах карантину.

Він був дуже важкий не тільки для дітей, а й для вчителів. Але особливо велике навантаження лягло на плечі класних керівників.

Вони були постійно на зв’язку з дітьми та їхніми батьками: щогодини доводили інформацію про дистанційне навчання; з’ясовували, хто присутній на уроці, хто проспав, хто не виконав завдання, а хто не вивчив вірш напам’ять і не прочитав його вчителю онлайн.

І у спеціально відведений час проводили класні години, години спілкування, квести, бесіди з охорони здоров’я, подорожували просторами Інтернету. А коли дистанційне навчання переходило в очне, надолужували згаяний час і відвідували театри і кінотеатри, подорожували, ходили на екскурсії. Знімали відеолінійки, передачі шкільного телебачення, випускали шкільну газету, брали участь у різноманітних конкурсах, збирали з дітьми макулатуру і використані батарейки, брали участь у благодійних акціях: збирали гроші на лікування онкохворих дітей, на придбання медобладнання в дитячі лікарні, шили лежачки для безпритульних собак і кішок і багато-багато чого хорошого і корисного робили.

І ось останній акорд цього навчального року: Останній дзвінок і лінійки, останні класні години в умовах карантину і погану погоду (дощ весь тиждень лив як з відра).

І тут наші класні керівники проявили весь свій талант і креативність: 6-Г і 8-Г,7-А поїхали на екскурсію в Умань, 5-Г клас – в «Истоки», 4-Г – в Happi Land, 6-Б – в Харчатівський ліс, 5-В гуляли на дитячому майданчику «Рошен».

Класні керівники початкової і старшої школи підготували для своїх учнів квести(1-А,4-А,5-А,3-В,8-В), фотозони (2-А), вікторини(3-Д, 3-Г), подорожі у групах по станціях(3-Е), відвідали зоопарк (6-А,8-А), з’їздили в Херсонський планетарій (2-Г) і Дніпровські плавні (10-Б), пограли у фанти і міста й допомогли повантажити макулатуру (10-А), поїли піцу в піцерії “Челентано”(7-Д). І, звичайно ж, провели свята у класах.

Йдучи в цей день зі школи, всі говорили: “До побачення, школо! Ура, канікули! До зустрічі в новому навчальному році!”
І методоб’єднання класних керівників бажає своїм колегам і дітям гарного відпочинку, здоров’я та здійснення мрій! До зустрічі в новому навчальному році!

Керівник М/О Яценко І.А.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *