Щоденник Всеукраїнських олімпіад 2021-2022

“Технології – це всього лише інструмент,” – Білл Гейтс, засновник корпорації Microsoft. Інструмент, яким навчилися досконало користуватися наші переможці ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з інформаційних технологій. +5 у скарбничку перемог! Вітаємо наших талановитих учнів та вчителів!
Астроному мало вміти бачити, ще треба навчитися не бачити того, чого немає.
Марія Мітчелл
А ми бачимо те, що є. А в нас є ще одне призове місце у ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад. Вітаємо переможницю! Вітаємо вчителя!
Якщо ти розмовляєш з людиною мовою, яку вона розуміє, ти говориш з її головою. Якщо ти розмовляєш з людиною її рідною мовою, то ти говориш з її серцем. (Нельсон Мандела) Ось що мотивує досконало вивчати англійську мову нашу переможницю ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з англійської мови. Вітаємо Олександру, вітаємо вчителя!
Право – це мистецтво добра і справедливості. Античний афоризм. Було б добре, якби всі люди це розуміли, коли згадували про свої права. Цю мудрість пізнав наш переможець ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад із правознавства та його наставник. Вітаємо!
Мова – духовне багатство народу. Щоб любити — треба знати, а щоб проникнути в таку тонку й неосяжну, величну й багатогранну річ, як мова, треба її любити.
Василь Сухомлинський.
Її знають і люблять наші учасники ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з української мови та літератури. Вітаємо наших переможців та їхніх учителів!
Закони фізики – це полотна, на яких Бог творить свої шедеври.
Ден Браун. Як красиво сказано про фізику. Може, це ще когось мотивує зануритися у цю науку з головою, як це зробили переможці ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад. Наші вітання переможцям та їх учителю!
“Будь-який дурень може написати код, зрозумілий комп’ютеру. Справжній професіонал пише код, зрозумілий людині.” Мартин Фаулер.
Вітаємо наших переможців ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад та їх учителя! Одразу +5 у нашу скарбничку переможців! Зверніть увагу, що ця олімпіада проводиться з 8 класу, а серед переможців єі учні 7-А класу. А Юлія Наріжна – взагалі єдина дівчинка – переможниця на все місто! Можемо починати писати власну книгу Гіннеса)
Тому, хто німецькою мовою не говорить, ми не раді.
Ангела Меркель. Але це про нас. Ми не тільки говоримо німецькою, але й перемагаємо у ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад. Вітаємо наших переможців та їх учителя. +4 у скарбничку перемог.

✌Перемога – це завзятість. Фідель Кастро. Саме завзятість під час підготовки допомогла нашим учням здобути перемогу в ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з історії. Шкільна родина вітає переможців та їх наставників.

Історія є географія у часі, а географія – історія у просторі. Жан Жак Елізе Геклю. Вітаємо знавців географії та їх наставників, які змогли показати високий результат у ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з географії

Навколишнє середовище – це ми з вами. Чарлз Панаті. І це дуже добре розуміє Зубкова Вероніка та її наставник – Ахмадова Анастасія Ігорівна, які показали високий результат у ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з екології👍

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *