Бібліотечні приємності!

Сьогодні учні 3-А класу зробили бібліотеці ліцею несподіваний та дуже приємний подарунок! Подарували 17 нових чудових дитячих книжок!

14 лютого всі відзначають День закоханих, але мало хто знає, що в цей день є ще одне свято – Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Вона спрямована на те, аби надихнути людей по всьому світу подарувати книгу – бібліотеці, другу, членам родини.

Книга була, є і завжди буде найкращим подарунком бібліотеці. За кожною обкладинкою живе цілий світ, кожна сторінка – знайомства, зустрічі, переживання. Подарована бібліотеці книга – це радість більша, ніж одній людині, адже вона може стати улюбленою для багатьох шанувальників паперових видань. Бо книги в бібліотеці – це книги-мандрівниці, які мандрують від одного читача до іншого…

Шановні читачі!

Бібліотека ліцею проводить постійно діючу акцію «Подаруй бібліотеці сучасну книгу». Приєднуйтесь до акції! Добрі справи робити приємно!
Щиро вдячні за подарунки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *