Дистанційне навчання на період призупинення освітнього процесу

Любі друзі! Тиждень ми працюємо в нових умовах – умовах карантину.  Ми вперше пливемо в човні під назвою “Дистанційна освіта”.

Є запитання: технічні, методичні, практичні.  Але ми намагаємося кожного дня працювати краще, ніж учора. 24/7 вчителі займаються самоосвітою та отримують нові навички. Ми обрали два шляхи для навчання. У початковій школі – це власні блоги вчителів, де вони складають план занять на день. Для старшої та середньої ланки – це Google classroom. Якщо хтось ще не підключився до занять, пишіть у директ, вам будуть надані усі посилання та інструкції.

Наше спільне завдання: мотивувати дітей на нову форму роботи. Поясніть їм, що зараз особливо важливо проявити наполегливість та працелюбність. Налаштуйте новий графік роботи. Чергуйте виконання завдань із відпочинком (замінити роботу за комп’ютером на ігри в гаджетах – це не відпочинок). Дайте можливість дітям виконати завдання самостійно. Вони не повинні сприймати дистанційну освіту як тягар. 

Наші діти так само злякані, як і ми зараз. Вони не тільки чують все, що навколо відбувається, але й відчувають нашу постійну тривогу. Вони ніколи раніше такого не відчували і не бачили. І хоч ідея не ходити в школу місяць звучить класно, вони напевно уявляють собі літні канікули, а не реальність із ув’язнення вдома.

Все, що дітям зараз потрібно, – це комфорт і любов. Відчути, що все налагодиться і буде в порядку. 

Не хвилюйтеся, що діти відстануть від програми. Всі діти зараз в одному човні і врешті буде все ОК. Коли ми повернемось у класи, то  все відкоригуємо. Наші вчителі в цьому експерти! Не воюйте з дітьми через те, що вони не хочуть робити математику! Не зривайтесь на дітей через те, що вони не дотримуються графіка. Не карайте двома година навчання, якщо вони сперечаються.

Врешті – решт сьогодні найважливіше – здоров’я! Будьте здорові!

Щоб посилання відкривалося у новій вкладці, натискаємо праву клавішу миші і обираємо “відкрити у новій вкладці”

1 клас

2 клас

3 клас

4 клас

5 клас

6 клас

7 клас

8 клас

9 клас

10 клас

11 клас

2 thoughts on “Дистанційне навчання на період призупинення освітнього процесу

    1. Аня, частично задания уже есть в таблице, как и раньше, но в основном все учителя переезжают на гугл класс. жди от кл. руководителя код курса

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *