Любі діти, шановні батьки, дорогі колеги!

Від щирого серця вітаю вас з Днем знань! Не дивлячись на незвичайні умови життя, для нас – це чудове свято, яким ми розпочинаємо новий навчальний рік. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини.

У цей святковий день хочеться побажати нашим першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваюся, що ви, юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями, гідними вихованцями школи .
Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік для вас останній у стінах рідної школи. Тому бажаю вам плідної праці, бо від її результатів залежить ваше майбутнє.

Бажаю всім, хто в цей день переступає поріг школи, міцного здоров’я, успіхів і широких життєвих горизонтів. Добра Вам і здоров’я, щастя, невичерпної наснаги, творчого піднесення в роботі та навчанні. Хай кожен прожитий день дає Вам радість пізнання нового, задоволення від творчого пошуку, а енергія та оптимізм будуть Вашими постійними супутниками.
Щиро вдячний учителям за натхненну працю, за чуйне ставлення до учнів, за віру в їхні здібності. Бажаю, щоб ви завжди відчували радість удач і заслужену гордість за невтомну працю на освітянській ниві.

Зі святом вас, з початком нового навчального року!

Ваш директор, О.О.Ільїн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *