Телеміст Україна – Монако

Знання іноземних мов і розвиток інтерактивних технологій розширює можливості спілкування. Радість пізнання світу та відкриття нових можливостей для себе формує у здобувачів освіти активну життєву позицію. Цьому сприяє відкриття нового лінгафонного кабінету у нашій школі. Завдяки його технічним ресурсам стало можливим проведення телемосту “Україна-Монако” в рамках декади іноземних мов. Учні мали можливість поспілкуватись з нашою землячкою, Валерією Меркушенко, яка живе та працює у Монако. Учасники зустрічі отримати вичерпні відповіді на питання стосовно мотивації та перспектив вивчення іноземних мов.
Бессонова Анастасія, учениця 11-Б класу МЗОШ № 19 : ” Цієї неділі я мала чудову нагоду бути присутньою на відеозустрічі з нашою землячкою, Валерією Меркушенко, яка має успішну кар’єру в США і Європі. Було дуже цікаво її слухати і отримувати відповіді на питання. Мене особисто ця зустріч надихнула підкорювати нові вершини і йти до своєї мрії. Дуже вдячна організаторам зустрічі, і мені хотілося б частіше бути присутніми на таких заходах!”
Юлія Загорська (11-Б): “Нещодавно мені вдалося взяти участь у дуже цікавому заході. Наша землячка, Валерія Меркушенко, яка здобула вищу освіту за кордоном, поділилася своїм досвідом щодо навчання. Весь час конференція проводилася англійською мовою, а під кінець учні мали змогу особисто задавати питання Валерії. Для мене ця дівчина стала справжнім прикладом успіху та поштовхом мотивації до саморозвитку. Це ще один приклад, що для талановитих людей усі двері відчинені. З нетерпінням чекаю на нові конференції!”
Марія Ульянкіна (10-Б) : ,, 23.02 я взяла участь у телемості “Україна — Монако”, на якому учні 10-11 класів обговорювали тему “Навчання за кордоном”. Я мала можливість поспілкуватися зі студенткою Валерією Меркушенко, яка навчається у Монако. Валерія розповіла свою історію, як пройшла цей шлях та стала студенткою закордонного університету. Валерія із задоволенням відповіла на всі питання, що цікавили учнів. ”
Колесник Злата (11-А): “Я вдячна моïй школi за таку можливiсть не лише практикувати розмовну англiйську, але й дiзнаватися бiльше про освiтнi програми в свiтi. Нетерпляче чекаю на наступний захiд!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *